salam

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Pregnancy tickers

kandungan ku sudah 22 minggu...ALHAMDULILLAH

Dh lme x update blog..almaklumla bz je memanjang...huhuhu...oh ya...semalam check up kat O&G .. pas keje aku terus g klinik.. xdela rmai org pon..aku rse yg check up pkui 2 tu semuanya utk staff HKL je kot.. mse timbang tu terkejut gak aku coz dlm mse 5 bln ni berat aku naik sampai 5 kg..huhuhu...dasat sungguh...
pastu g la check v/sign ( blood pressure and pulse).. tekanan darah aku normal cuma pulse aku je tachy skit 114 b/min... jmpa doktor je dia suh wat ECG n scan... dia kata nk wat ECG tu tkut if aku ade mslh jantung (coz abah aku kan ade masalah jantung) yg scan tu mmg kn check nk tgk perkembangan bby... alhamdulillah scan aku smua normal berat baby pon dh nk msuk 500gm...huhuhu..pastu trus g wat ECG...nervous gak aku..tkut jg la klu xnormal...pas dh settle doktor ckp smuanya normal...lega jugak la...baby dlm perut ni pon dh rse gerakan dia..klu tme lapar lgila kuat dia gerak... harap semuanya selamat la...insyaALLAH

No comments: